Bye bye Fresh

bye-bye to hellofresh

Begin juni werd ik gebeld, door hello fresh. Geruime tijd ben ik klant bij ze geweest (zie andere bericht) en begin dit jaar heb ik me voor hun diensten afgemeld.

Niet omdat ze zo vaak negatief in het nieuws waren geweest, vanwege de opdringerige verkoop methode of het slecht omgaan met terechte klachten. Nee,  gewoon omdat ik vind dat je te weinig eten krijgt. Zeker voor het bedrag je betaald. Dat gaf ik dus ook mee als feedback. Het meisje van de klantenservice vond dat lastig en zei: “Ja maar het is afgemeten op hoeveel mensen moeten eten van het voedingscentrum.”
Eigenlijk wilde ik zeggen dus je wilt zeggen dat we te veel eten en veel te dik zijn.
Ik kon me heel goed inhouden en cynisch maar correct reageren.

Vrijheid

Het was leuk, lekker en grappig voor 2 jaar. Ik heb er een aantal heerlijke recepten aan overgehouden en daarmee heb ik zelf de vrijheid hoeveel ik kan maken en met zoveel ingrediënten als ik wil.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: