Lanzarote

De lente opzoeken in maart… dit jaar was het helemaal nodig lijkt wel een nieuwe ijstijd hier 😉 in Nederland.

De vakantie was zoals vakantie moet zijn, rust, strand, zee, wind en vooral geen verplichtingen. Heerlijk!
Vanuit playa blanca konden we naar Fuerteventura kijken. Bijzonder onze eerste reis samen 8 jaar geleden, dat bracht veel herinneringen naar boven. Leon heeft het prachtig verwoord: Kijkend over zee, zie ik ons verleden daar, de start van iets moois.

De dagen begonnen goed, elke dag konden we in de zon op ons terras ontbijten samen met Harry de hagedis. We levende het Spaanse leven zoals we in Valencia hebben geleerd door iets te doen… dan warm tussen de middag te eten… te rusten weer iets te doen (of niet) en dan iets kleins of een tapas nuttigen en rust.

We hebben veel van Parque nacional de Timanfaya gezien. Zowel met de kameel (hele kleine tocht) als met de auto en de bus. Dat was gaaf zo langs de vulkaan rijden zwavel wat er nog licht. Vulkaan
Ik vond het zo indrukwekkend om te zien hoe land is gemaakt door water en lava. In een bepaald gebied van het natuurgebied kan je in een restaurant eten waar wordt gegrild op de warmte van de oude vulkaan. Daar laten ze water vallen in pijpen waardoor het effect van een geiser ontstaat. Tevens hebben we een tour naar het noorden gemaakt veel plaatsjes gezien en onder de indruk geraakt van het surfstrand bij playa de famara.

Op naar de volgende vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: