Hello Fresh vervolg

Ergens vorig jaar in een eerder blog te lezen hebben we voor het eerst een Hello Fresh box genomen en het daarbij behorende abonnement.

Inmiddels zijn we een jaar verder en zijn er vaker boxen geleverd.
Tevens heb ik al vaker gerechtjes via de website opgezocht en gemaakt (ingrediënten gewoon bij de supermarkt gehaald). En ik moet zeggen vaak simpel en ook heerlijk.

Na een aantal boxen te hebben gekocht ben ik blij dat de hoeveelheid aangepast is zodat we geen honger meer hebben na het eten en Leon vaak een tweede bord kan eten. Tot vorige week kozen we altijd een box voor 3 dagen maar vorige week hebben we vanwege budget een box voor 5 dagen gekocht en ik moet zeggen het is het waard, zeker het gemak want je hoeft een stuk minder boodschappen te doen.
En zo wat heb ik een groente in een week gegeten. En zelfs de vega gerechten vinden we lekker nou dat zegt iets in dit huis. Zit elke keer ook stukje vlees en vis bij.

De venkel doet me elke keer weer verbazen hoe lekker het is, ik heb voor het eerst in m’n leven gele biet nu gegeten… aanrader!!!
En er zat vorige week meiraap bij, daar was ik vorig jaar al fan van geworden (toen door de AH hahaha) lekker dus.
Inspirerend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: