Garen, patronen en ideeën

Vrouwen houden van winkelen ik ook.
Heb een kast vol kleren en nog weet ik niet wat ik aan moet doen. Herkenbaar?

Sinds haken een grote hobby is geworden is het kleding “gedoe” nu ook met garen. Ik heb veel te veel liggen, en dan wil ik diep van binnen nog meer kopen.
Als ik dan katoen of wol koop heb ik de mooiste ideeën om het te gebruiken en dingen te maken. Eenmaal aan de haak, vind ik toch de kleur niet mooi, de garen niet prettig in gebruik of komt het idee niet uit wat ik in mijn hoofd had… laatst begon ik aan een granny stola, dat daarna een granny rechthoek zou worden en nu heb ik een nieuw boek met patronen (Weekend crochet for babies) gekocht en ja wordt het iets voor Louise.
Was aan een jurkje voor Louise begonnen wat nu een stola van zeshoeken voor mezelf wordt.
Zoveel ideeën en elke keer wordt het toch iets anders en verlies ik soms de enthousiasme om het af te maken. En ja dan leg ik het maar naast me weg.
Dus stapeltje hier stapeltje daar…

Op een gegeven moment irriteert dat dus er moest maar een keer opgeruimd hebben. Ik heb al twee dozen vol wol en katoen aan m’n schoonmoeder gegeven.
Nu heb ik “alleen” nog een bedlade van de Ikea vol garen en een trolley met projecten waar ik aan werk.

Heb leuke projecten liggen en mooie kleuren garen, maar waar ga ik mee verder? Zou ik me op één project tegelijkertijd moeten richten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: